Категорија производа

Biz bilan bog'lanish

Shandong Renfeng Maxsus Materiallar Co., Ltd

Qo'shish: No.1 Renfeng Yo'l, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xitoy 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Faks: 86-533-8690158

Email: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Veb: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Контакт разлике квалитативне и квантитативне Филтер папир

- Oct 09, 2015 -

Филтрација перформансе филтер папир је добар папир, папир порозности, апсорпција тецност са снажан наступ. Аналитичких лабораторијских филтер папир као филтрирања медијум, решење и одвајање од јаког. На поклон, Кина углавном квантитативне филтер папир филтер папир, квалитативне квалитативне филтер папир филтер папир и хроматографија на три категорије. Концепти квантитативне и квалитативне филтер папир филтер папир целулозе филтер папир, не односи се на друге врсте филтера, као што је стакло са пуно влакана филтер папир. Квалитативне филтер папира који се користи за квалитативне хемијске анализе за филтрирање и одвајање. Квалитативне филтер папира који се обично користе за филтрирање решења, састоје од хлороводониине, сулпхатес и друге квалитативне тест није потребно да израчунате вредности и квантитативног филтер папир се користи за прецизно рачунање филтера, као што је одређивање талога, нерастворљива, обични филтер папир филтера, такође треба приступ високо-температурни пећи третман.

1 . квантитативан квантитативан филтер папир филтер папира у процесу производње, пулпе обрађен од стране солне и флуорне киселине и које дестиловао воде прање, већина нецистоца у папир влакна уклоњена, тако неколико заосталих пепела након нарезивања, има утицаја на резултате анализе, погодан за прецизне квантитативан. Квантитативан тренутни домаће производње филтер папира, брзо, средње и успорити три категорије, односно са плаву траку на филтер послужавник (ниски), бели (Средња брзина), Црвени (споро) означене поверљивим. Филтер папир облици су круг и квадрат од два, округле папир спецификације пречник д9цм, дллцм, Д 12.5 цм, д15цм д18цм неколико врста. Трг 30цмx30цм филтер папир и 60цмx60цм.

2 . qуалитативе анализа општији квалитативне филтер папир филтер папир талог пепела, само qуалитативе пуна анализа и филтрирање падавина или разблаћеног суспензија и се не могу користити за анализу qуалитативе.


Related Products