Категорија производа

Biz bilan bog'lanish

Shandong Renfeng Maxsus Materiallar Co., Ltd

Qo'shish: No.1 Renfeng Yo'l, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xitoy 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Faks: 86-533-8690158

Email: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Veb: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Механичке разлике између чист папир и традиционални памук газе

- Oct 09, 2015 -

Користи јединствени разнолике технологије, структуре које нису тканина биљна структура, нема влакана. Посебне загађење без технологије, стварање као изврстан брисала материјала, уље апсорпције, и најпогоднији је за чишћење површине уље и прљавштину. И не непоузданим, упија и да се не раствара у води, солвентан. Погодан за мокро или сув. Висока расположивост, квалитета, величина, стабилност, без клипинг. Гадан , лако се фрактура, мека на додир, не садржи све то могао загребали по површини медиј. Лако бавити и секундарно загађење проблема. Брисање тканине могу савршено замените ДуПонт, Кимберлy-тканине, уз истовремено смањење трошкова.

Поље апликације:

Аутомобил производње машинства/електро-механичка индустрија: алатних машина, лифтовима и сл; мерење и прецизности индустрија машине: мерење опреме, алата, прецизност опреме; бродоградња; Ролинг производње, штампање, фармацеутске, хемијске и друге.

Упоредите са памук предива, тканина:

Памук предива, крпом, црну тканину је раније коришћен за машинска обрада опреме машинског центра чишћење залихе, за брисање ефекта није идеалан, и проблематичнијим да се бави, тако да постепено је заменио овај професионални чисте сировине. У погледу трошкова, Цоттоне предива и тканине јер јадна цистоца, више пута брисала, брже. Професионални тканине због добро чишћење ефекту, дозу провинције, такође чува трошкове. Главне рачуноводствене, професионално чишћење тканине користити трошка и неће бити већа од памука предива, тканина и јефтино.


Related Products