Напон регулаторно уље филтер папир потребне честе замена

- Oct 09, 2015 -

Филтер вакум уља се обично користи сада, то могу потпуно уклонити влагу у нафте и гаса, али такође можете да уклоните мањих нечистоћа. Тај процес је: третирање трансформатор уље грубо филтера → добро филтера → → → за гријање уља вакуум дехидрације и гас. Грубо филтрирати помоћу металне ситу и јак магнет, добро филтрира често филтера малих нечистоћа 1 ~ μСв м. У представи многе врсте добро филтере, мицропороус синтерованим метални прах материјала, металних материјала, керамичких филтера филтер филтер туика и употреба специјална структура, итд.


Трансформатор уље вакуум дехидрације и грејање гаса. Његов принцип је да вакуум тенк, лож уље мист спреј метод за трансформатор уље формацији, нафте и гаса и влагу да побегне. Температуру уља је генерално око 65 степени, не превисока, да се не направи у доба нафте. Дехидрација и ефекат ове приступ је боље, да је често коришћене метод. Међутим , ако уље су засули у врло добро маглу, лако те вакуум пумпу.


Отпоран на ватру котрљање затварача врата поправка електрични котрљање врата затварача врата поправка гараже врата поправка покретан врата поправка ватру преклопну врата електрични котрљање врата поправка електрични врата поправка покретан врата поправка гараже врата поправка врата поправка врата поправка.


Ако уље се убризгава капљице уља на одређене пречника, јер уље има висок површински напон, влага у нафте и гаса није лако на пуну представу. У том циљу, у Схан рупа пречника до изаберите одговарајући спреј и генерално је потребно у резервоару у време постављања неколико безел, спречавање трансформатор вакум пумпом.


Related Products