Категорија производа

Biz bilan bog'lanish

Shandong Renfeng Maxsus Materiallar Co., Ltd

Qo'shish: No.1 Renfeng Yo'l, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xitoy 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Faks: 86-533-8690158

Email: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Veb: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Како користити филтер папир хемије експерименте

- Oct 09, 2015 -

Спољне стране филтер папир поред филтрирања, често се користи у другим експериментима, као што су керозин за филтер усисне хартији калијум, натријум, користите филтер папир као носилац пламена реакције, користећи филтер папира, каширане ћелија експерименте, Попрскај реакција боју са филтер папир, и тако даље. Неколико иновативних, представник примери наводе на следећи начин:


1 , реакција између натријума и воде


1.1 операција


Узму Петријеву посуду, у 1/2 волумена воде, додајте неколико капи раствора Фенолфталеин, пажљиво Исеци циркуларна филтер папир прокњижене на такву подлогу, користите пинцету да се Бин величине зрна соли метала, након уклањања горива је стављен на мокар филтер папир и покрити велику посуду. Јер натријум на филтер папир не зна да плива, њихова реакција је лако да се акумулирају, натријум може видети на филтер папиру стопиле у лопту, и након што је кратак тренутак, и дај на семафору пламен и производи доста белог дима (производ је светло жута натријум пероксид, када Бела је стварни посматрање дим је боје), нијансе црвене филтрирати под водом.


1.2 детаље


(1 ) филтера могу бити уроњени у воду, да плута на води или натријум не изгори.


(2 ) калијум металне реагује са водом такође можете да користите ове методе.


(3 ) на мокар филтер папир реакција натријума и без натријума честице пливале феномен непобитних и прскања, указујући да су промене у условима реакцију изазивају феномена промена.


(4 ) експеримент има ту предност: феномени у реакцији између натријума и воде не видим само, али такође можете посматрати феномен експеримент натријум запаљени у ваздух експериментално повећао сигурност и без загађења.


Related Products