Категорија производа

Biz bilan bog'lanish

Shandong Renfeng Maxsus Materiallar Co., Ltd

Qo'shish: No.1 Renfeng Yo'l, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xitoy 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Faks: 86-533-8690158

Email: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Veb: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Сваки медиј за филтрацију има сврху

- Jan 01, 2016 -

Постоји осам главних материјала категорија за медије за филтрирање: керамике, филтер АИДС-а, од обиине нонwовен тканине, мембране, измислила метали, порозне пластике и поставили мокра влакна. Поред тога, постоје други типови и многе варијанте ових осам главних категорија.

Постоји осам главних материјала категорија за медије за филтрирање: керамике, филтер АИДС-а, од обиине нонwовен тканине, мембране, измислила метали, порозне пластике и поставили мокра влакна. Поред тога, постоје други типови и многе варијанте ових осам главних категорија. На листи је практично бескрајну, укључујући нових улазака у последњих неколико година као нанофибер мреће, коју многи можда сматрају Поткатегорија нонwовен тканине.

Нема два филтера типови су направљене на исту опрему за производњу. На пример, нонwовен тканине могу бити произведена у мембрани производне линије. Филтер против АИДС-а израдјују се користи у потпуно другу категорију материјала и процеса него ткани медија, као што је од обиине тканине, и тако даље. Филтер медијске компаније имају тенденцију да су специјализовани за један или два различита типа филтера медијума и ретко снабдевају три или више типова. Већина имају тенденцију да се концентришу на једну категорију медија, да ли моножицани исткане тканине, мембране, метале као што су ткани жичаног платна, или филтрирајте АИДС-а, да цитирате неколико. Трошак за производњу опреме за производњу сваки медиј је скупо и варијације медија конструкција су тако бројне, компанија специјализована за хватање довољно волумена да у потпуности искористе своју опрему.


Донекле сличној ситуацији постоји са произвођачима Филтрација уређаја и опреме. Филтер произвођачи имају тенденцију да понудим ограничен број типова филтера, на пример, РО/Уф-а мембрана филтера модул произвођача ретко и продајем мицропороус мембрану патроне и порозне пластике продуценти не прави металне филтере из жичаног платна. Компаније који производе мокар секс медија из целулозе или синтетичких влакана, ретко дају другим медијима. Ако се то догоди, то је најчешће из другог дивизије на некој другој локацији.


Сваки медиј има различитих функционалних способности и својства. Филтери направљен од метала или керамике су крути и користе у високог притиска апликације, као што за полимер Филтрација или где је разрериваи је присутан. Пример би дизел филтере ауспух или високо-температурни окружењима. Они су скоро увек способан бити очишћена и поново користити. Уз неке изузетке нонwовен тканина медија који се користе на умереним температурама, имају неку дубину да зароби и држи солидно честица, а обично користе само једном у апликацијама где се потом одлаже филтер. Одређени изузеци су багхоусе филтери и прах колекцију патроне, чији је циљ да будем део велике системе, омогућавајући за чишћење-ситу назад-пулс. Мицропороус мембране су неки најскупљи филтер медија и увек сматрао где је то потребно, као што у медицинске, фармацеутске или полупроводник индустрији изузетно добро за филтрирање. Филтере из мицропороус мембране се углавном користе за уклањање бактерија док обрнуте осмозе мембрана можете да уклоните соли и моновалент Јона из морске воде. Ултрафилтратион мембрана је распрострањена да очисти решења у прераде хране.


Мокар секс узорак медија био ослонац у транспорт филтере за уље уље и мотор-улаз зрака филтере за много година. Целулоза је способан издржати животну средину испод хаубе аутомобиле и камионе и релативно јефтини. Медији поставили мокра од фибергласа налази се у високог притиска хидрауличке Филтрација, јер стаклена влакна су нон-с компресијом и пружају одличан блато-холдинг капацитета. Фиберглас влакна може се направити сасвим добро, чак и под-микрона у пречнику, и је материјал по избору за ХЕПА филтере за чистим просторијама, цоалесцинг медија и одређене лабораторијске филтере.


Од обиине исткане тканине (мислим да: филамената као риболов линију или "-тример за траву" кабл) су измиљљена за употребу као површински филтери, као што је жичаног платна. Обоје су исткани од нити веома добро пречник или предива од 20 микрона до 1 000 микрона у пречнику да задовољи веома широк спектар апликација од врхунских крв и офталмиина флуида набораних филтере да муља деwатеринг појасева у многим општинских постројења. Порозне пластике филтрациони медији се састоје од добро пластичне прах обликовати у порозне крутим облицима, често користећи хyдропхобиц полимери. Ови филтери се користе у медицинске уређаје, аутомобилски лампу склопове и батерија вентиле. У последњих неколико година порозне пластике су обликовати у мембрану туба подржава за употребу у отпадних вода или набораних базен и спа филтере.


Очигледно , један порозни медиј се не уклапа у све потребе када је у питању за филтрирање.

Related Products