• Двоструки слој ваздуха Филтер медија
  • Двоструки слој ваздуха Филтер медија
  • Двоструки слој ваздуха Филтер медија
  • Двоструки слој ваздуха Филтер медија

Двоструки слој ваздуха Филтер медија

РФ3113ЦW Биљна"сировина" за аутомобилски филтер медиј се увозе из Канаде, Шведске, УСА, Бразил и тако даље. Постоје 2 основне папир производних линија, 2 премаза редове за воду растворљива смоле и ал

So'rov yuborish

Mahsulot detallari

РФ3113ЦW
Биљна"сировина" за аутомобилски филтер медиј се увозе из Канаде, Шведске, УСА, Бразил и тако даље. Постоје 2 основне папир производних линија, 2 премаза редове за воду растворљива смоле и алкохол растворљива смоле. За пхенолиц натопљени филтер папира, на пхенолиц за леиење линије су увезене из немачког ВИТС, што је од најразвијенија технологија на свету. Обрађено ширину филтер папира је између 10мм - 1750мм.

Разни филтер медија може бити понуђена, као што су медији филтера за ваздух, уље филтер медија, медија филтер горива и кабини аир филтер медија. Ови су за различите апликације у индустрији аутомобилских филтере.

Карактеристике Ренфенг аутомобилски филтер папире:
1 . добар ваздух Пропустљивост
2 . високи Филтрација ефикасност
3 . дуго сервис живот

РФ 3113 ЦW (100% целулозе филтер папира)
Апликација : Двоструки слој ваздуха Филтер медија
Категорија : акрилна смола је оплодио филтер папир
СД основа тежина: 115 ± 5 г/м2
Дебљина : 0.65 ± 0.05 мм
Пропустљивост ваздуха: 112 ± 30 м2/Л/с
Пору Величина: 42 ± 5 ум
Цорругатион : 0.35 ± 0.05 мм
СД боја: бела

РФ3113ЦW је врста аутомобилски аир филтер медија са ниским оригинални отпора, Филтрација високе ефикасности и нижој цени. Овај аутомобилски аир филтер папир стоји тест за тешке камионе у областима рударства угља и добија добро тржиште повратне информације.

Hot Tags: Двоструки слој ваздуха филтер медија, двоструки слој ваздуха филтер папира, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, фирма, високог квалитета, купи

Avvalgi:Лака Аир Филтер медија Keyingi 2:

So'rov